Specialisme

Bijna elke trimmer heeft wel een ras. Dat bijzondere ras waar je mee bent opgegroeid of wat je altijd al zo prachtig vond. In mijn geval is dat de Dwergkees. Ik ben me in dit ras gaan specialiseren omdat ik dit een van de mooiste hondjes vind. Ik heb dit ras al 10 jaar en ga ook met mijn hondjes naar de honden show waar zei zeer goede resultaten behaalde. Ook Poedels hebben bij mij een speciaal plekje omdat ik ooit ben opgeleid bij de grote poedelspecialist en daar verliefd geworden ben op dit speciale slimme karakter maar vooral op de vacht.

Demi Korporaal

De Dwergkees

Een super populair hondje dat een echte opmars heeft gemaakt de laatste jaren. Enorm veel vacht hebben deze hondjes en het is dan uiteraard belangrijk dat deze vacht op de juiste manier onderhouden wordt door baas en door trimmer. Vandaar is het zeer belangrijk een gediplomeerde trimmer te zoeken die weet wat hij/zij doet. De dwergkees heeft een stockhaar vacht die het beste tot zijn recht komt in een lang model. De hondjes die kort geschoren zijn op het internet zijn uiterst schattig maar zullen het extra warm hebben zij missen de bescherming die hun vacht bied. Ook kan de vacht heel erg beschadigen bij het te kort knippen en/of scheren. Hierom doen wij dit zonder medische reden en verklaring van dierenarts niet. Een dwergkees kan in een prachtig kort luchtig model gezet worden tot een zekere lengte boven de ondervacht en dit houden wij aan. In een langer model kan natuurlijk (afhankelijk van de vacht conditie) bijna altijd. KIJK GERUST OP ONZE FACEBOOK VOOR VOORBEELDEN!

De Poedel

Een ras waar ik nooit van had gedacht dat dit MIJN ras zou zijn. Maar het is waar ik ben verliefd geworden op dit prachtige slimme ras. Zelf heb ik een wit toy poedeltje een tijd een huis mogen geven en ik moet zeggen niets knipt voor een trimmer lekkerder dan een poedel. Alle modellen zijn bij ons mogelijk. Jeugdmodel, Showmodel, Kort met sokken of een beermodelletje het kan allemaal. Zolang de vacht het maar toe laat.

Advertentie
%d bloggers liken dit: