Algemene voorwaarden

U kunt hier de algemene voorwaarden downloaden. Zodra u een afspraak bij ons maakt gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden. !

– Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

– Als u de afspraak wil annuleren kunt u dit tot 48 uur van te voren binnen onze werktijden telefonisch doen. Zo hebben wij nog de tijd om de voor u gereserveerde plek op te vullen. Annuleert u na 48 uur van te voren dan kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Wij zijn op werk dagen binnen werktijden telefonisch bereikbaar. Mocht u ons niet kunnen bereiken of is het een feestdag / weekend (zondag – maandag) dan kunt u Emailen naar ons email adres. Of een Facebook chat sturen.

Bij een No show of het annuleren binnen de 48 uur zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Dit is ons inkomen en wij reserveren een plek voor uw dier. Een Sms, voicemail of APPje worden niet gezien als geldige annulering.

– Uw hond dient goed uitgelaten te zijn voor de trimbehandeling.

– Bij extreme vacht condities of extreem gedrag kunnen wij extra kosten in rekening brengen of de trimbehandeling staken!

– Elke trimbehandeling is handwerk. Wij streven ernaar elke trimbeurt naar de zelfde kwaliteit te leveren. Wel hebben gedrag en onderhoud een grote invloed. Niet tevreden dan bent u altijd binnen een week welkom bij ons om eventuele oneffenheden bij te werken. Neem hierover gerust contact met ons op! Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid!

Advertentie
%d bloggers liken dit: