Afspraak maken

In mijn trimsalon werk ik alleen volgens afspraak. Voordat u bij mij binnenstapt is het verstandig uw hond goed uit te laten, het is vervelend voor de hond als hij een volle blaas heeft en het moet ophouden. Tevens vraag ik u naar wat belangrijke informatie over uw hond en bespreken wij welke behandeling voor uw hond het beste is of wat u zelf in gedachte heeft. Afspraak annuleren? Zie kopje annuleren onderaan.

Telefoon:

06-82895045

Email:

Pomstrimsalon@hotmail.com

Op

Dorpsstraat 112E
2712 AN
Zoetermeer

Wij zijn tevens ook te bereiken via de bericht knop op Facebook! https://www.facebook.com/Pomstrimsalon

Afspraak Annuleren?

Mocht u verhinderd zijn, stellen wij het op prijs wanneer dit tijdig word doorgegeven. U kunt uw afspraak tot 48 u vantevoren kostenloos annuleren. Wij zijn op werk dagen binnen werktijden telefonisch bereikbaar. Mocht u ons niet kunnen bereiken of is het een feestdag / weekend (zondag – maandag) dan kunt u Emailen naar ons email adres. Of een Facebook chat sturen.

Bij een No show of het annuleren binnen de 48 uur zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Dit is ons inkomen en wij reserveren een plek voor uw dier. Een Sms, voicemail of APPje worden niet gezien als geldige annulering.

Openingstijden
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 9:00 – 17:00
Woensdag: 9:00 – 17:00
Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag : 9:00 – 20:00
Zaterdag : 9:00 – 17:00
Zondag : Gesloten

Tijdens de behandeling in de trimsalon worden sowieso de ogen en de oren schoon gemaakt. Knip  en verzorg ik de nagels  en indien dit nodig is behandel ik de anaal klieren. Daarnaast wordt de hond goed gecontroleerd op parasieten. In Pom’s Trimsalon kunt u terecht voor een complete behandeling. Ook kunt u langskomen om alleen de nagels, ogen, of oren te laten verzorgen, een goede was en kambeurt, of het hoofdje iets bij te knippen.

Een regelmatig bezoek aan de trimsalon is voor  alle honden aan te raden. Zowel voor rashonden, kortharige honden als ook bastaards. Zo kunnen kortharige honden erg verharen en ook deze honden zullen het fijn vinden om bij mij een schoonheidsbeurt te krijgen. Dit levert namelijk minder jeuk op en u heeft minder haren in huis.

Het langskomen voor een puppy gewenningsbeurt is geheel gratis. Wanneer de pup geheel is ingeënt kunt u met haar/hem langskomen. Wij maken dan op een speelse manier kennis met de bezigheden in een trimsalon, wij zetten de pup op de trimtafel  en op een leuke manier laat ik de pup wennen aan het aanraken met een borstel  en til ik zijn voetjes op. Deze puppy gewenningsbeurt is gratis tot 16 weken. Bel gerust voor het maken van een afspraak, u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Het is wel verplicht de hond aangelijnd de winkel in of uit te gaan, dit in verband met de eventuele aanwezigheid van andere honden.

Nieuwsgierig geworden?

U bent dagelijks van harte welkom bij “Pom’s trimsalon”

Ik zie het bezoek van u en uw hond graag tegemoet!

Advertentie
%d bloggers liken dit: